Ce este Access Consciousness®?

Obiectivul Access este să creeze o lume a conștiinței și a unimii, în care totul există și nimic nu este judecat.

Access Consciousness® este un set de instrumente, tehnici, sisteme și o filosofie care va schimba orice parte a vieții tale care nu funcționează în felul în care ți-ar plăcea să funcționeze. Access este prevăzut să te împuternicească să îți creezi viața pe care ți-o dorești.

Ținta Access este reflectată în sloganul ei: îi împuternicește pe oameni să știe că știu!Este mereu despre tine să știi ceea ce știi, ceea ce este adevăr pentru tine și ce funcționează pentru tine și nu este despre a-i mima pe ceilalți. Fiecare persoană este încurajată să ia instrumentele și să le aplice pentru orice vrea să schimbe.
Gary Douglas fondatorul Access Consciousness® vorbește despre conștiință astfel: Conștiința și Unitatea include totul și nu judecă nimic. Este abilitatea de a fi prezent în viața ta în orice moment, fără judecată față de tine sau față de altcineva. Este abilitatea de a primi orice, de a nu judeca nimic, și de a permite întregului univers să fie ceea ce este.
Clasele Access Consciousness® oferă procesări verbale și instrumente simple pentru schimbare, care permit cât de multă sau cât de puțină schimbare ești dispus să ai!
Clasele sunt proiectate să îți ofere mai multă ușurință, bucurie, abundență, alegere și posibilităși în viața ta și construiesc un sistem care îți poate expansiona capacitatea pentru conștiență și mai multă conștientizare.
Pentru informații despre clasele din Access, Facilitatori, cărți call-uri, etc articole accesează site-ul https://www.accessconsciousness.com/en

Videoclipul are și subtitrare în limba română.

Cum procedezi sa te inscrii la o clasa cu Lavinia Ulmeanu –Bars Facilitator

Daca alegi sa participi la o clasa cum va fi viata ta? Si daca acum este timpul sa deschizi usile spre tot ce ti-ai spus tie ca este imposibil pentru tine? Cat de multa bucurie si usurinta putem avea impreuna la o clasa? Si cat de mult ne putem distra impreuna?

Alegerea iti apartine! Eu te astept cu drag sa exploram impreuna oceanul posibilitatilor infinite!

Rezervă un loc la următorul curs