C A L E N D A R   C L A S E – E V E N I M E N T E

Calendar Clase - Evenimente

Lavinia Ulmeanu

Access Consciousness® Bars, Body Process,Access Facelift™ Facilitator, Access Consciousness® Bars, Facelift and Body Process Practitioner, Intro-Class Facilitator (CFMW), Terapeut Practician ThetaHealing™, Practician NLP – NLP Training Romania, Consilier pentru Dezvoltare Personală acreditat ANC – COR (242324), Formator acreditat ANC – COR (242401)

Calendar Clase – Evenimente

Următoarele clase ACCESS BARS

ACCESS BARS® este clasă de o zi care poate schimba totul pentru tine! Schimbă-ți viața! Relaxează-te! Descoperă talentele și abilitățile tale ascunse și nerecunoscute! Atingerea blândă a acestor puncte pe cap, numite Bare are ca rezultat “topirea” limitărilor din care ți-ai creeat viața până acum și “deschiderea” ușilor spre o viață despre care ai știut mereu că este posibil să fie, însă nu ai recunoscut niciodată!

La această clasă, cei mai mulți oameni învață pentru prima dată ce înseamnă cu adevărat să primească! Cum ar fi dacă tot ce nu ai în viața ta și ți-ai dorit să ai este pentru ca nu ai știut ce înseamnă cu adevărat să primești?

Te invit cu drag și recunoștință la petrecerea VIEȚII CU UȘURINȚĂ, BUCURIE și GLORIE!

Despre ACCESS BARS® AICI!

Clase și evenimente organizate de Lavinia Ulmeanu

Clasă FUNDAȚIA – București

October 21 @ 9:30 am - October 24 @ 5:30 pm

Clasă Access Facelift™ – București

September 25 @ 9:30 am - 4:30 pm

Calendar Clase – Evenimente

Următoarele clase ACCESS FACELIFT

Câte judecăți ai blocat în corpul tău care îți creează ridurile pe care iubești să le urăști?

Cât de mult îți judeci corpul limitând astfel posibilitatea de a-l schimba cum vrei?

Access Facelift Energetic este un proces de corp dinamic, blând și hrănitor prin care redăm corpului posibilitatea de a transforma energiile limitative și judecățile blocate pe față, cap, piept și în corp. Acest proces reactivează capacitatea naturala a corpului de a se vindeca.

Cum ar fi să topești toate judecățile pe care le ai față de corpul tău, față de ridurile de pe față, kg în plus, pielea lăsată doar activând și rulând o mulțime de energii prin atingeri blânde și astfel să-i redai corpului tău capacitatea de a se re-creea, vindeca și inversa fenomenul de îmbătrânire?

Următoarele clase ACCESS FACELIFT

Câte judecăți ai blocat în corpul tău care îți creează ridurile pe care iubești să le urăști?

Cât de mult îți judeci corpul limitând astfel posibilitatea de a-l schimba cum vrei?

Access Facelift Energetic este un proces de corp dinamic, blând și hrănitor prin care redăm corpului posibilitatea de a transforma energiile limitative și judecățile blocate pe față, cap, piept și în corp. Acest proces reactivează capacitatea naturala a corpului de a se vindeca. Cum ar fi să topești toate judecățile pe care le ai față de corpul tău, față de ridurile de pe față, kg în plus, pielea lăsată, doar activând și rulând o mulțime de energii prin atingeri blânde și astfel să-i redai corpului tău capacitatea de a se re-creea, vindeca și inversa fenomenul de îmbătrânire?

Clasă Access Facelift™ – București

September 25 @ 9:30 am - 4:30 pm

Calendar Clase – Evenimente

Clase PROCESE de CORP Access Consciousness™

Access Consciousness® are peste 50 de Procese de Corp. Acestea sunt energii care ajută corpul să se vindece și să  transforme limitările inculcate  în el și programele mentale prin care îl distrugem alegând boala.

Ele se efectuează prin atingeri blânde și ușoare cu mâinile în diferite părți ale corpului și cerând anumitor energii să ruleze pe zona atinsă  ceea ce permite corpului să se vindece și să re-seteze funcțiile lui originale.

Energiile care se rulează în timpul proceselor de corp sunt energii naturale disponibile în tot universul și la care corpurile noastre au acces.

Fiecare proces de corp în parte rulează energii specifice facilitând vindecări pentru anumite probleme specifice!

Înscrie-te acum și rezervă-ți loc!

Ai întrebări pentru mine?

Calendar Clase - Evenimente

Folosește formularul de contact și îți voi răspunde în cel mai scurt timp!