Despre Lavinia Ulmeanu 

Access Consciousness® Bars Facilitator, Body Process Facilitator, Access Facelift™ și Clase Intro Access Facilitator, Bars, Facelift and Body Process Practitioner,Terapeut Practician ThetaHealing, Practician NLP – NLP Training Romania, Consilier pentru Dezvoltare Personala acreditat ANC – COR (242324), Formator acreditat ANC – COR (242401)

Cred că întotdeauna există ceva mai măreț, mai bun și mai ușor, dincolo de fiecare situație existențială. Caut continuu acel și mai bine, din ce în ce mai bine și mai usor. Facilitez clase, susțin sesiuni private, organizez workshopuri și cursuri online pentru a aduce lumină acolo unde ai decis că este doar întuneric!

Despre Lavinia Ulmeanu - clase
Despre Lavinia Ulmeanu - clase

Cred că întotdeauna există ceva mai măreț, mai bun și mai ușor, dincolo de fiecare situație existențială. Caut continuu acel și mai bine, din ce în ce mai bine și mai usor. Facilitez clase, susțin sesiuni private, organizez workshopuri și cursuri online pentru a aduce lumină acolo unde ai decis că este doar întuneric!

CUM AM AJUNS AICI

 Despre Lavinia Ulmeanu:

SUNT o ființă infinită călătorind prin viață, timp, univers! Sunt o ființă ca și tine, iar ce ne deosebește sunt doar alegerile pe care le face sau le-am făcut! Nimic altceva… cel puțin așa cred eu.

Nu m-am simțit confortabil în această lume aproape niciodată și asta m-a împins să caut ce altceva mai este posibil dincolo de cum trăiește toată lumea.

Sensibilitatea mea m-a făcut să aleg altceva mereu, și asta nu mi-a adus ușurință în viață, în relațiile cu oamenii, în familia în care am crescut. Ba chiar mi-a adus trei mari depresii peste care am trecut diferit de fiecare dată: de la pshiolog la medic pshiatru și apoi la terapeut. Însă am trecut de fiecare dată. Chiar pot să spun, că ultima, la 40 de ani mi-a schimbat viața! În sfârșit am ales pentru mine fără să-mi mai pese de ce spun cei din jur.

Da, pentru că până atunci am ales pentru oricine altcineva mai puțin pentru mine. Și, asa am ajuns în lumea terapiilor, a lucrului cu oamenii, a descoperirii potențialului uman, în lumea posibilităților diferite. Aici era lumea mea. Aici eram eu cea cu adevărat!

De fapt eu eram acolo de mult însă nu aveam curajul să recunosc, să cred că este posibil și pentru mine.

Am învățat tehnici terapeutice și sisteme de dezvoltare personala. Toate mi-au adus satisfacții multe și înălțătoare. Am văzut cum viețile oamenilor se schimbă. M-am bucurat odată cu ei. M-am schimbat și eu odată cu ei. Și totuși, simțeam că se poate mai repede și mai ușor.

Așa am ajuns în 2017 la clase Access Consciousness. Viața mea a trecut atunci dincolo de limite. Am învățat cum să aduc schimbare în corpurile și viețile oamenilor cu care lucram mult mai repede și mult mai ușor. Am început să predau clase Access, să le arăt oamenilor că și ei pot și să-i învăț cum să-și recunoască potențialul. Am continuat să merg la clase avansate ca să pot dărui mai mult, să pot contribui mai mult în această lume. Procesul meu de schimbare nu se mai oprește și asta pentru că eu continui să aleg pentru mine. Tehnicile și terapiile pe care le-am studiat și le practic sunt pentru mine modul meu de a trăi. Și asta a adus multa ușurință și exaltare în realitatea mea. Și nu mă opresc aici… pentru că întotdeauna se poate și mai bine, și mai ușor…

Am absolvit cursurile Facultății de Chimie – Fizica din cadrul Universității București. Fizica cuantică și fizica atomică au fost materiile mele preferate și nici nu bănuiam atunci cât de mult mă vor ajuta în viitor. După 17 ani de muncă într-o companie privată am ales să renunț la tot și să fac ce-mi place. Așa am ajuns să fac dintr-o pasiune o afacere. Acum predau Clase Access Bars, Facelift, Procese de Corp clase de o zi, organizez Workshopuri pe diverse teme legate de viață, evoluție, bani, relații și nu în ultimul rând lucrez cu oameni în sesiuni private 1/1.  

Și asta pentru că întotdeauna am știut că viața este mult mai mult decât pare să fie…

Cum ar fi să găsești ceea ce-și place?

Cum ar fi să trăiești cu ușurință și bucurie?

Cum ar fi să fii și tu un motiv de inspirație pentru oamenii din jurul tău?

Cum ar fi să-ți dai voie sa trăiești asa cum îți dorești?

Cum ar fi să redescoperi frumusețea vieții?

Click AICI : Cine sun eu?

Ca și Facilitator mă găsești AICI:

Clasă FUNDAȚIA – București

October 21 @ 9:30 am - October 24 @ 5:30 pm

FACILITEZ și SUSȚIN

Clase și Sesiuni individuale

ÎNTREBĂRI PENTRU MINE?

Folosește formularul de contact și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.