Despre Lavinia Ulmeanu

Access Consciousness® Bars Facilitator, Body Process Facilitator, Access Facelift™ Facilitator, Access Consciousness® Bars, Facelift and Body Process Practitioner, Terapeut Practician ThetaHealing Practician NLP – NLP Training Romania, Consilier pentru Dezvoltare Personala acreditat ANC – COR (242324), Formator acreditat ANC – COR (242401)

Cred ca intotdeauna exista ceva mai maret, mai bun si mai usor, dincolo de fiecare situatie existentiala. Caut continuu acel si mai bine, din ce in ce mai bine, si mai usor.

Cred ca intotdeauna exista ceva mai maret, mai bun si mai usor, dincolo de fiecare situatie existentiala. Caut continuu acel si mai bine, din ce in ce mai bine, si mai usor.

CUM AM AJUNS AICI

Lavinia Ulmeanu:

Am absolvit cursurile Facultatii de Chimie – Fizica din cadrul Universitatii Bucuresti. Fizica cuantica si fizica atomica au fost materiile mele preferate si nici nu banuiam atunci cat de mult ma vor ajuta in viitor. Dupa 17 ani de munca intr-o companie privata am ales sa renunt la tot si sa fac ce-mi place. Asa am ajuns sa fac dintr-o pasiune o afacere. Tehnicile si terapiile pe care le-am studiat si le practic sunt pentru mine modul meu de a trai. Si asta a adus multa usurinta si exaltare in realitatea mea. Si nu ma opresc aici… pentru ca intotdeauna se poate si mai bine, si mai usor…

  • Cum ar fi sa gasesti ceea ce-ti place?
  • Cum ar fi sa traiesti cu usurinta si bucurie dincolo de realitatea acestei lumi?
  • Cum ar fi sa fii si tu un motiv de inspiratie pentru oamenii din jurul tau?
  • Cum ar fi sa-ti dai voie sa traiesti asa cum iti doresti?
  • Cum ar fi sa redescoperi frumusetea vietii?

Curs Access Bars – Bucuresti

January 18 @ 9:30 am - 5:00 pm

OFER ȘI SUSȚIN:

cursuri și sesiuni

AI VREO ÎNTREBARE?

Folosește formularul de contact și îți voi răspunde în cel mai scurt timp.