Sesiuni Curățări Avansate

Online și Live (în persoană)

Curățări Entități – case, terenuri, persoane & Închidere Portaluri & Curățări Jurăminte

Preț: 60 min – 450 lei | 90 min – 570 lei

Acest serviciu este disponibil doar curajoșilor! Nu este pentru cine neagă existența acestor lucruri! Dacă nu face sens pentru tine, nu citii!

Entitățile sunt energii fără corp. Sunt peste tot. Nu sunt nici rele nici bune, sunt la fel ca oamenii. Este posibil să fie o entitate prezentă atunci când ai senzația că auzi voci, vezi umbre, bei fără măsură, consumi droguri, o star de depresie avansată, ai tendințe suicidale.

Alcoolul și drogurile sunt modalități cu care deschizi portaluri spre alte dimensiuni și inviți entități în corpul tău.

Portalurile sunt uși deschise spre alte timpuri și dimensiuni prin care alte ființe vin în această realitate și în corpul tău.

Există portaluri care contribuie la energie pe pământ, iar noi avem destule în Romania. Însă există portaluiri care nu contribuie și tot ce aduc aici este doar involuție, distrugere, inconștiență și anti- conștiență!

Terenurile și casele pot avea entități atașate din diverse motive: proprietari, traume de la război, etc. De asemena pot fi și portaluri spre alte dimensiuni.

Te invit să alegi cu profundă asumare o astfel de sesiune. Facilitez maxim 2 sesiuni pentru o persoana cu diferență de 2 luni între ele. După, dacă mai apare problema NU MAI FACILITEZ SESIUNI cu persoana respectivă!