Sufletul pereche

Abonare Newsletter

Ti-a placut acest articol? Daca da, alatura-te abonatilor care primesc saptamanal informatii si experiente de viata care te vor ajuta si pe tine.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Downloadeaza acum ghidul

  Manifestarea dorintelor  

  GRATUIT

   Invitatia a fost facuta, acum alegerea iti apartine! Oricand esti bine venit!

   ALEGE O CLASA SAU O SEDINTA INDIVIDUALA

   Sufletul pereche exista! Si, in unele cazuri avem mai multe suflete pereche.

   Cum stii ca l-ai gasit? Iubirea pe care o simti in inima ta, intr-un mod inexplicabil, uneori este cel mai bun indicator ca deja ti-ai intalnit sufletul pereche.

   Sufletul pereche este acea persoana despre care spunem ca are ceva special si ne face inima sa bata mai repede, ori fata de care simtim o atractie magnetica si inexplicabila. Din punct de vedere spiritual, sufletul pereche este o persoana pe care am iubit-o intr-o alta viata. Exista mai multe suflete pereche pentru fiecare om de pe pamant, insa nu toate sunt compatibile in aceasta viata. Un lucru este sigur, inima noastra isi va aminti de ele si le va iubi.

   Sufletele pereche fac parte din planul divin al Creatorului pentru evolutia pamantului.

   Schimbarile energetice si dezvoltarea spirituala care se manifesta la ora actuala in lume ne ajuta sa incepem sa ne iubim pe noi insine. Numai cand ne putem iubi neconditionat pe noi insine suntem pregatiti sa intalnim un suflet pereche. Si asta pentru ca acest suflet pereche ne poate face fericiti sau ne poate tulbura. Daca nu am ajuns sa ne iubim cu adevarat si neconditionat, o relatie cu un suflet pereche poate echivala cu “a pune spirt pe rana”.

   La nivel energetic, cand incepem sa ne iubim pe noi insine, in centrul energetic al inimii (chakra inimii, situata in mijlocul pieptului) se manifesta o energie puternica, iar aceasta activeaza centrul energetic al sexualitatii (chakra sacrala, situata in mijlocul abdomenului inferior). Astfel, putem sa ne chemam sufletul pereche. Ca o consecinta a acestui proces, vom observa ca vin spre noi diversi oameni care sunt atrasi de aceasta energie, insa nu toti cei atrasi sunt suflete pereche.

   Cu cat suntem mai eliberati de resentimente, mai puri si mai echilibrati din punct de vedere energetic, cu atat vom putea atrage persoana potrivita cu care sa calatorim in aceasta viata. Cand un cuplu este format din suflete pereche compatibile, ambii parteneri evolueaza impreuna.

   Cand iti doresti sa-ti intalnesti sufletul pereche este necesar sa constientizezi cateva aspecte care tin de partea spirituala a vietii:

   • O persoana poate sa aiba mai multe suflete pereche (chiar si peste 10), de varste diferite;
   • Trebuie sa te iubesti pe tine insuti inainte de a-ti chema sufletul pereche;
   • Intensitatea emotiilor care iti catalizeaza dorinta de a-ti gasi sufletul pereche va dicta ce suflet pereche vei atrage;
   • Oamenii sunt atrasi unii de altii, atat prin aspectele pozitive, cat si prin cele negative, pe care le au in comun. Cu cat elimini mai multe convingeri negative din mintea ta, cu cat vindeci mai multe rani din fiinta ta, cu atat vei atrage cea mai potrivita persoana pentru tine;
   • Cand incepi sa manifesti pentru cel mai compatibil suflet pentru tine, vei atrage si alte persoane, deoarece centrul energetic al sexualitatii este deschis (fiind activat de centrul energetic al inimii). Cu alte cuvinte “emiti iubire prin toti porii”; Este necesar sa stii clar ce calitati vrei sa aiba sufletul pereche cel mai compatibl cu tine si astfel dificultatea in a-l recunoaste dintre toti cei care vin spre tine va disparea;
   • Uneori, cand iti intalnesti sufletul pereche pot aparea mici sicane, insa in preajma lui vei simti intotdeauna ca plutesti;
   • Doreste-ti sufletul pereche cel mai compatibil cu tine.

   Suflete pereche 

   In urma sedintelor de terapie pe aceasta tema, am observat cateva convingeri si programe cheie care impiedica o persoana “sa fie vizibila” pentru sufletul pereche cel mai compatibil cu ea:

   • Iubirea te face sa suferi;
   • Nu cred ca ma poate iubi cineva;
   • Nu stiu sa primesc iubire de la o alta persoana;
   • Nu stiu cum se simte iubirea;
   • Toti barbatii inseala;
   • Toate femeile se folosesc de barbati;
   • Sunt predestinat sa raman singur/singura.
   • Sunt pretentioasa/ pretentios si este greu sa gasesc pe cineva asa cum imi doresc

   Avand astfel de programe in subconstient, tot ce se va manifesta in realitatea ta le va demonstra: vei suferi intr-o relatie de iubire; nu apare nimeni; nu vei primi iubire; vei gasi un partener care te va insela; vei intalni femei care te vor folosi, etc.

   Constientizeaza si recunoaste: subconstientul va aduce in realitatea ta tot ceea ce i-ai spus sau altfel spus punctul de vedere iti creeaza realitatea!

   Un alt program des intalnit este acela de a fi generos tot timpul. Aceste persoane tin sa atraga spre ele suflete pereche care iau din relatie mai mult decat daruiesc. Deci, atentie la generozitate! Invata sa primesti si sa daruiesti in egala masura si astfel vei atrage cel mai compatibil suflet pereche pentru tine, care sa te iubeasca la fel cum il iubesti tu.

   Daca esti in cautarea acestui suflet este necesar sa stii:

   • Exista sufletul pereche  si, cel mai probabil, el te cauta;
   • Este posibil si meriti sa gasesti sufletul pereche cel mai compatibil pentru tine in aceasta viata.

   Terapia ThetaHealing® vine sa te ajute cu aceasta ramura minunata: “Suflete pereche”. Ca si tehnica, presupune:

   • Identificarea convingerilor cheie si inlocuirea lor.
   • Descarcari energetice de sentimente precum iubire, bucurie, acceptare, iertare, etc.
   • Deschiderea centrilor energetici.
   • Vindecarea sufletului ranit si cresterea nivelului de energie al sufletului.
   • Reintregirea sufletului.
   • Divorturi energetice din relatii trecute si uneori neincheiate la nivel energetic chiar daca exista separare fizica.
   • Curatare de juraminte, contracte, angajamente, etc. din alte vieti care te impiedica sa ai o relatie in aceasta viata.

   Atunci cand inca te mai gandesti la fostul sot dupa divort, ori la fostul iubit dupa o despartire, inseamna ca o parte din sufletul tau a ramas acolo sau o parte din sufletul acelei persoane a ramas la tine. Astfel, tu contiunui sa dai sau sa iei din puterea personala a ta sau a lui. Acestea reprezinta scurgeri energetice care nu sunt benefice nici uneia dintre persoanele implicate. Se pune accent in terapie pe aceste aspecte:

   • Divort energetic de relatiile trecute.
   • Eliberari de juraminte si legaminte din alte vieti si din aceasta viata. Am fost surprinsa sa vad cate persoane au si in aceasta viata astfel de juraminte, facute in momente de suferinta si nu numai. Daca nu sunt eliberate, ele blocheza o posibila relatie cu un suflet pereche.
   • Manifestarea si chemarea sufletului pereche cel mai compatibil.

   Eu folosesc aceste tehnici in sedintele individuale de terapie, adaptate la fiecare situatie in parte.

   Multumesc, Lavinia.

   Articol inspirat din “Theta Healing: Inalta-te si cauta-l pe Dumnezeu, Inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu” de Vianna Stibal.

   P.S Tu ti-ai intalnit sufletul pereche?Astept sa-mi scrii parerea ta despre acest subiect, pe site sau cu reply la acest articol. Distribuie-l prietenilor si cunoscutilor tai. Sigur cineva isi cauta sufletul pereche si nu stie cum sa-l gasesaca.