Theta Healing: miracolul din viata ta

Abonare Newsletter

Ti-a placut acest articol? Daca da, alatura-te abonatilor care primesc saptamanal informatii si experiente de viata care te vor ajuta si pe tine.

  Aboneaza-te la Newsletter

  Downloadeaza acum ghidul

  Manifestarea dorintelor  

  GRATUIT

   Invitatia a fost facuta, acum alegerea iti apartine! Oricand esti bine venit!

   ALEGE O CLASA SAU O SEDINTA INDIVIDUALA

   Sa nu crezi nimic, indiferent unde ai fi citit sau cine ti-ar fi spus, nici macar daca eu as fi spus-o, decat daca se potriveste propriilor tale motivatii si bunului tau simt.- Buddha

    

   Cu aceste cuvinte isi incepe VIANNA STIBAL celebra sa carte “Inalta-te si cauta-L pe Dumnezeu, inalta-te si lucreaza cu Dumnezeu”, in care dezvaluie “una dintre cele mai puternice tehnici de vindecare prezentata vreodata intr-un text scris: ThetaHealingTM. Aceasta carte a fost publicata si in limba romana in anul 2011, cu titlul “Theta Healing”, la editura Adevar Divin.

   carte Vianna

   Luptandu-se cu o boala asa-zis incurabila, cancerul, VIANNA STIBAL a descoperit aceasta tehnica minunata pe care a denumit-o Theta Healing, cu ajutorul careia s-a vindecat. Este cunoscut faptul ca VIANNA STIBAL a fost dintotdeauna o persoana cu o capacitate intuitiv-  senzitiva foarte mare, reusind sa ajunga la o evolutie spirituala inalta.

   Theta Healing este o tehnica de vindecare energetica, bazata pe un proces de  meditatie care induce o relaxare profunda a corpului prin accesarea nivelului Theta al  undelor cerebrale, ce creeaza vindecare fizica, mentala si spirituala, folosind rugaciunea  focalizata catre Creator. Lucrand in totalitate cu energia primara, adica cu Dumnezeu, singura conditie care trebuie indeplinita este sa crezi in Dumnezeu, in Creatorul a Tot Ceea Ce Exista, indiferent ce nume ii dai.

   Desigur, ca orice tehnica de terapie alternativa, alegerea apartine fiecaruia si, recomand, asa cum si VIANNA STIBAL o face cu fiecare ocazie, sa apelati la aceasta terapie in privinta oricarei afectiuni doar dupa ce ati consultat in prealabil un medic specialist.

          

    

   Undele Theta

   Undele cerebrale sunt impulsuri electrice emise de creier, care pot fi masurate ca amplitudine si frecventa. Amplitudinea este puterea impulsului electric si se masoara in microvolti. Frecventa se refera la viteza ondulatiilor electrice si se masoara in hertzi sau cicli/secunda. Tot ce spunem si facem este reglat prin frecventa undelor celebrale.

   Exista cinci frecvente diferite ale undelor celebrale: Beta (intre 14 si 21 Hz), Alpha (intre 7 si 14 Hz), Theta (intre 4 si 7 Hz), Delta (intre 0 si 4 Hz) si Gamma (intre 40 si 5000 Hz).Pentru mai multe informatii, te invit sa citesti un articol despre frecventele cerebrale aici!

   Undele Theta sunt unde lente, prezente inainte de somn si in timpul somnului mai putin profund. In mod constient, putem accesa aceasta frecventa doar dupa meditatii practicate in mod constant.

   Celulele nervoase sau neuronii au o functie dubla: de emisie si de receptie. Atunci cand atingem frecventa undei Theta, mai multi neuroni sunt pe functia de receptie, adica pe unde foarte lente, astfel canalul de comunicare cu energia universului fiind foarte mare. Undele Theta sunt specifice subconstientului, ele pastreaza amintiri si senzatii, guvernand in acelasi timp atitudinile si comportamentele noastre. Pe acest nivel de vibratie putem accesa creativitatea, inspiratia si senzatii spirituale puternice.

   In mod natural, copiii de la 1 la 7 ani functioneaza in nivelul Theta, adica creierul lor emite pe frecventa Theta, neuronii comportandu-se preponderent ca receptori. Astfel se explica de ce psihanalistul Sigmund Freud a ajuns la concluzia ca “toate… se trag din copilarie”, pentru ca, in aceasta perioada se fixeaza majoritatea programelor dupa care vom functiona in viata adulta.

   Si cum nu toate aceste programe sunt benefice pentru noi, putem schimba cu ajutorul undelor Theta acele programe si convingeri care ne limiteaza.

   Este cunoscut faptul ca vindecarea se poate face si pe frecventa alfa, insa, in acest caz, numarul de neuroni care functioneaza ca si receptori este mult mai mic decat pe frecventa Theta. Beneficiile vindecarii in unde Theta sunt multiple si, atunci cand spun vindecare, ma refer la cea fizica, mentala si spirituala.

   Tehnica ThetaHealingTM ofera solutii si remedii pentru foarte multe probleme cu care ne confruntam in viata:

   • relaxarea (eliberarea stresului) si accesarea subconstientului;
   • vindecarea corpului fizic prin echilibrare energetica;
   • schimbarea sistemului de convingeri (schimbandu-ti convingerile, practic, iti schimbi experientele);
   • crearea sentimentelor, manifestarea dorintelor, etc.

   Tinand cont de faptul ca majoritatea adultilor au frecventa cerebrala in stare constienta Beta, motiv pentru care un numar mare de neuroni functioneaza ca emitatori, nu este de mirare de ce nu reusesc sa se relaxeze si sa receptioneze informatii din subconstient.

   Gandeste-te putin: de cate ori ai spus “nu vad nicio rezolvare”, “nu gasesc nicio solutie”, “m-am blocat”. Avem nevoie sa ne relaxam, sa reducem aceste frecvente din cand in cand. De aceea, nu intamplator, se recomanda ca dupa 8 ore de munca sa desfasuram activitati relaxante si orelor de somn, sa le acordam importanta cuvenita.

   Tehnica ThetaHealingTM este renumita pentru lucrul asupra convingerilor si sentimentelor, pe toate cele 4 niveluri de convingeri: de baza, genetic, istoric si sufletesc. Si plecand de la faptul acceptat la ora actuala si de medicina, cum ca emotiile negative contribuie la aparitia bolilor, lucrul asupra convingerilor si sentimentelor ne ajuta sa inlocuim aceste emotii, sentimente si ganduri  nocive, programele care ne saboteaza realizarile, cu unele pozitive, benefice si care sa ne aduca in armonie cu dorintele sufletului nostru.

   Beneficiile terapiei ThetaHealingTM sunt multiple si minunate, adevarate miracole aduse cu blandete si iubire in toate aspectele vietii noastre.

   Te incurajez sa apelezi cu incredere la aceasta terapie pentru “binele tau cel mai inalt”, sa simti miracolul luminii si iubirii lui Dumnezeu, in toata esenta ta, traind in deplina armonie cu sufletul tau.

   Multumesc, Lavinia.