Workshop

Vrei mai mulți bani?mai mult timp pentru tine?

Vrei să te bucuri de ceea ce faci și să căștigi mai mulți bani în același timp? Banii urmează bucuria! Bucuria nu urmeaza banii! Elibereaza-te de imposibil, greu de obținut, nu se poate, nu acum! Și dacă acum este momentul pentru tine? Ce ai decis că este imposibil pentru tine să fii, să faci și să ai? Ce ai decis că este imposibil în legătură cu situația ta financiară, cu viața ta, cu jobul tău, cu relațiile tale? Ești dispus/ă să schimbi asta? Ce convingeri, puncte de vedere și programe ai care te limiteză, îți limitează veniturile și viața? Care sunt convingerile, programele și punctele de vedere fixe din care funcționezi și creezi? Câte scuze, explicații și justificări ai, folosești ca să nu schimbi ce te ține pe loc? Oricum, indiferent cum este viața ta în acest moment ea se poate schimba așa cum îți dorești dacă începi să faci alte alegeri!

Clasele următoare

Vezi toate clasele

Workshopul – CREEAZĂ! Mai mult timp, mai mulți bani, mai multă bucurie

Este pentru curioși, pentru cei care vor mai bine, mai ușor și mai multă bucurie în viața lor! Lucrăm cu instrumente/ metode Access Consciousness™, care te vor ajuta să schimbi rapid și ușor ce nu funcționează în viața ta, legat de banii tăi, jobul tău sau afacerea ta! Vom lucra pe convingeri, programe și puncte de vedere care-ti limitează fluxurile de bani, viața, relatiile și le vom schimba. Vei învăța cum să lucrezi cu tine, acasa ori de cate ori apare un gand limitativ sau ceva ce te blochează în orice arie a vieții tale.

Vei învăța instrumentele Access și o tehnica de manifestare magica!

Ce vei primi la clasă:

Contribuție: 250 lei Timp de lucru: 2h și 30 minute Locația va fi anunțată doar celor înscriși.

Contribuție: Doar in Ianuarie 180 lei! Timp de lucru: 2h și 30 minute Locația va fi anunțată doar celor înscriși.

Nu sunt condiții pentru a participa la această clasă!
Cu recunoștință și iubire infinită! Workshop facilitat de Lavinia Ulmeanu – BF, AFF, BPF, Terapeut și Consilier pentru Dezvoltare Personală.

Rezervă un loc la următorul curs