Te încurajez să pui întrebări!

Telefon

Email

Locație

București

Te încurajez să pui întrebări! Nu mai sta pe gânduri! Sunt aici pentru tine!

Și dacă alegi să-ți programezi o sesiune privată cu mine sau dorești să participi la o clasă organizată de mine te invit să folosești formularul de mai jos sau apasă AICI pentru programări ONLINE!  Îți voi răspunde cât pot de repede! Mulțumesc!

Părerile cursanților

“Dintr-o Alina ,,prăfuită”, am devenit o Alina ,,strălucitoare” care are de gând să devină din ce în ce mai strălucitoare! Nu există destule cuvinte pe planeta asta care să mă ajute să îmi exprim recunoștința pe care o am fața de aceasta FEMEIE,  si o spun din toată profunzimea ființei mele!
Mulțumesc cu recunoștință, LAVINIA ULMEANU !”

Alina Vătăjelu

“Dacă ar fi să o iau cu începutul drumului care m-a adus aici, astăzi, as spune că este o fericită greșeală regizată de Univers. Căutam un psiholog și am ajuns, nu întâmplător, la Terapeutul Lavinia Ulmeanu. A fost fascinant, stăteam la ,,taclale” în timp ce ea deja identificase blocajele mele; după 2 sedințe eram eliberată de o parte din sacii cu care ajunsesem la ea, motiv pentru care am vrut să știu detalii despre tehnică. În câteva luni eram certificată ca Terapeut și peste alte câteva ca Instructor.”

Claudia