Procese de Corp Access™

Ce sunt Procesele de Corp Access Consciousness® sau abilitatea de a lucra și comunica cu corpurile?

Să lucrezi și să comunici cu corpurile este o abilitate pe care mulți oameni nici nu conștientizează că o au… până când ajung la o clasă de Procese de Corp Access Consciousness .

Procese de Corp Access Consciousness create de Gary Douglas si Dr. Dain Heer sunt o invitație pentru a schimba modul în care relaționezi cu corpul tău.

Cauți tu ceva diferit ca să-ți vindeci corpul? Cere corpul tău ceva diferit ca să schimbe ce nu funcționează așa cum ar trebui?

Cât de mult conștientizezi tu că acest corp al tău are conștiință proprie și este un dar pentru tine și viața ta?

Ce relație ai tu cu corpul tău?

Nu știm să comunicăm cu corpurile noastre așa cum ele și-ar dori pentru că nu ne-a învățat nimeni. Ne judecăm corpurile fără să realizăm că fără ele nu am putea avea experiența vieții. Ne otrăvim corpurile cu gânduri, sentimente și emoții fără să ne dăm seama de faptul că mai  nu suntem conectați cu corpurile noastre și astfel le distrugem.

Putem  schimba asta? Da, și mai ales acum când ne sunt disponibile aceste procese minunate.

Access Consciousness are peste 50 de Procese de Corp. Acestea sunt energii care ajută corpul să se vindece și să se transforme.

Ele se efectuează prin atingeri blânde și ușoare cu mâinile în diferite părți ale corpului și cerând anumitor energii să ruleze pe zona atinsa, ceea ce permite corpului să se schimbe și să re-seteze funcțiile lui originale. Energiile care se rulează în timpul proceselor de corp sunt energii naturale disponibile în tot universul și la care corpurile noastre au acces.

Fiecare proces de corp în parte rulează energii specifice facilitând vindecări pentru anumite probleme. Si, de cele mai multe ori schimbările apar și în viața ta.

Citește mai mult +

MTVSS sau Sisteme de Desfacerea  a Valentei Moleculare Terminale este unul din cele mai dinamice procese de corp în Access. Poate fi făcut în sute de moduri pentru multe, multe boli și probleme: de la cancer la o banala răceală, de la fracturi la frigiditate și impotență.

MTVSS este un proces sau mai exact o frecvență energetică folosită în foarte multe moduri și poziții. Este eficient pe fibrom, noduli, sistem limfatic, sistem osos, sistem imunitar, hemoroizi, în cancere și boli grave, etc.

S-a constatat că, dacă este rulat de cel putin 30 de ori, schimbă amprenta energetică a corpului. Poate fi rulat și pe animale, pentru diferite afecțiuni.

MEMORIE CELULARĂ este un proces de corp miraculos (aș putea spune) de vindecare pentru că eliberează trauma, durerea și suferința din memoria celulelor. De asemenea vindecă țesutul cicatricial extern și intern fiind  recomandat în cazul și după intervenții chirurgicale, accidente, arsuri etc.

CIRCUITE este un alt proces recomandat pentru orice fel de traumaCircuitele nefuncționale în corp par a fi cele care țin în loc o mulțime de afecțiuni cronice, cancerul și alte boli recurente. Este eficient la persoanele care au avut și au convulsii. Se recomandă și i s-a dovedit eficiența în timpul sesiunilor de Bars la persoanele cu Autism, ADD (deficit de atentie),  ADHD (deficit de atenție și hiper-activitate /comportament agresiv) și OCD (puncte de vedere, imagini, sentimente obsesiv compulsive).

CORECTAREA VEDERII este recomandat dacă : 

 • Nu vezi oportunitățile disponibile sau faci alegeri cu greutate
 • Ai „probleme” cu vederea și ochii
 • Ai „probleme” cu sinusurile
 • Ai „probleme” cu auzul
 • Ai „probleme” cu relațiile
 • Nu ai o viziune asupra vieții tale
 • Te orbești singur ca să nu vezi ce este adevăr pentru tine

TOPIREA GRĂSIMII este un proces de corp pentru slăbit și eliberare emoțională. Eliberează sentimentele și emoțiile blocate în celulele adipoase, care de fapt sunt cele care te împiedică să slăbești! Câte emoții și sentimente ai blocat în corpul tău care nu-ți permite să topești grăsimea în exces?

ACTUALIZAREA ECHILIBRULUI FUNCȚIONAL al CORPULUI este un proces de corp pentru refacerea echilibrului funcțional al corpului! Orice boală este o formă de dezechilibru care afectează sistemul imun. Combinat cu MTVSS poate face minuni!

ELIMINAREA și ERADICAREA BOLILOR IMPUSE GENETICproces de corp prin care cureți bolile și orice altă formă de dizabilitate transmisă genetic cât și punctele de vedere legate de acestea. 

INVOCAREA MANIEI ÎNTRUPATE – proces de corp pentru dizolvarea maniei și furiei.

ANTICORPI LA CONȘTIINȚĂ Anticorpii la conștiință te împiedică să poți schimba tot ce vrei să schimbi în realitatea ta și în corpul tău deoarece îți taie conștientizarea! Acest proces eliberează programele și convingerile din care funcționezi  ca să eviți să fii conștient despre ce se întâmplă cu tine, cu cei din jurul tău și viața ta!

Și lista continuă…

Dacă te-ai simțit diferit, dacă ai perceput că schimbi ..stările” oamenilor din jurul tău numai prin simpla ta prezență, dacă ți-ai dorit să schimbi lucruri în corp doar vorbind cu corpul și atingându-l (și uneori chiar ai făcut-o fără să conștientizezi), atunci clasa de Procese de Corp Access ConsciousnessESTE PENTRU TINE!

Ce facem la o clasă de Procese de Corp Access Consciousness™?

La o clasă de Procese de Corp Access înveti 1 proces (3,5h) sau 2 procese (6h) și la sfârșit vei primi Diplomă Internațională eliberată de Access Consciousness™ putând astfel să practici ce ai învățat, oriunde în lume, pe tine sau cu clienții tăi. Nu îți trebuie nicio pregătire prealabilă… ci doar curiozitate și disponibilitate de a lucra cu corpurile! Iar dacă ești terapeut, cât de mult ar contribui aceste clase la ceea ce faci deja?

În cazul În care ai participat deja la o clasă de Fundație Access Consciousness™ poți opta pentru Clasa de 3 zile de Procese de Corp.

Lasă corpurile să știe ce dar sunt și ele vor fi un dar pentru tine! – Gary Douglas, Fondatorul Access Condescinsese ™. 

Vizionează video AICI (subtitrare în limba română: Setări – alege româna)!

Ce facem de fapt la o clasă de Procese de Corp de 3,5 ore sau 6 ore?

 • Primești și dăruiești procesul anunțat pentru clasă și astfel îl percepi energetic în cele două moduri (primit/dăruit), putând, după clasă, să-l rulezi pe tine, membrii familiei, prieteni, etc.

 • Primești un PDF cu respectivul Proces

 • Practici, te distrezi si comunici cu corpurile

Clasele următoare

Vezi toate clasele

Ce sunt Procesele de Corp Access Consciousness® sau abilitatea de a lucra și comunica cu corpurile?

Sa lucrezi si sa comunici cu corpurile este o abilitate pe care multi oameni nici nu constientizeaza ca o au… pana cand ajung la o clasa de Procese de Corp Access Consciousness®.

Procese de Corp Access Consciousness® create de Gary Douglas si Dr. Dain Heer sunt o invitatie pentru a schimba modul in care relationezi cu corpul tau.

Cauti tu ceva diferit ca sa-ti vindeci corpul? Cere corpul tau ceva diferit ca sa schimbe ce nu functioneaza asa cum ar trebui? Cat de mult constientizezi tu ca acest corp al tau are constiinta proprie si este un dar pentru tine si viata ta? Ce relatie ai tu cu corpul tau?

Nu stim sa comunicam cu corpurile noastre asa cum ele si-ar dori pentru ca nu ne-a invatat nimeni. Ne judecam corpurile fara sa realizam ca fara ele nu am putea avea experienta vietii. Ne otravim corpurile cu ganduri, sentimente si emotii fara sa ne dam seama ca de fapt nu suntem conectati cu corpurile noastre si astfel le distrugem.

Putem sa schimbam asta? Da, si mai ales acum cand ne sunt disponibile aceste procese minunate.

Access Consciousness® are peste 50 de Procese de Corp. Acestea sunt energii care ajuta corpul sa se vindece si sa se transforme. Ele se efectuaza prin atingeri blande si usoare cu mainile in diferite parti ale corpului si cerand anumitor energii sa ruleze pe zona atinsa ceea ce permite corpului sa se vindece si sa re-seteze functiile lui originale. Energiile care se ruleaza in timpul proceselor de corp sunt energii naturale disponibile in tot universul si la care corpurile noastre au acces.

Fiecare proces de corp in parte ruleaza energii specifice facilitand vindecari pentru anumite probleme.

MTVSS sau Desfacerea Valentei Moleculare Terminale este unul din cele mai dinamice procese se corp in Access. Poate fi facut in sute de moduri pentru multe, multe boli si probleme de la cancer la o banala raceala, de la fracturi la frigiditate si impotenta. MTVSS este un proces sau mai exact o frecventa energetica aplicata in foarte multe moduri si pozitii. Este eficient pe fibrom, noduli, sistem limfatic, sistem osos, sistem imunitar, hemoroizi, in cancere si boli grave, etc. S-a constatat ca, daca este rulat de cel putin 30 de ori, schimba amprenta energetica a corpului. Poate fi rulat si pe animale, pentru diferite afectiuni

Memorie celulara este un proces de corp miraculos (as putea spune) de vindecare pentru ca elibereaza taruma, durerea si suferinta din memoria celulelor. De asemenea vindeca tesutul cicatricial extern si intern si este recomandat in cazul si dupa interventii chirugicale, accidente, arsuri etc.

Circuite un alt proces recomandat pentru orice fel de trauma. Circuitele nefunctionala in corp par a fi cele care tin in loc o multime de afectiuni cornice, cancerul si alte boli recurente. Este eficient la persoanele care au avut si au convulsii. Se recomanda si i s-a dovedit eficienta in timpul sesiunilor de Bars la persoanele cu Autism, ADD (deficit de atentie), ADHD (deficit de atentie si hiper-activitate /comportament agresiv) si OCD (puncte de vedere, imagini, sentimente obsesiv compulsive)

Si lista continua…

Daca te-ai simtit diferit, daca ai perceput ca schimbi “starile” oamenilor din jurul tau numai prin simpla ta prezenta, daca ti-ai dorit sa schimbi lucruri in corp doar vorbind cu corpul si atingandu-l (si uneori chiar ai facut-o fara sa constientizezi), atunci clasa de Procese de Corp Access Consciousness® ESTE PENTRU TINE!

Ce facem la o clasa de Procese de Corp Access™?

La o clasa de Procese de Corp Access inveti 1 proces (3h) sau 2 procese (6h) si la sfarsit vei primi Diploma Internationala eliberata de Access Consciousness® putand astfel sa practici ce ai invatat, orinde in lume, pe tine sau cu clientii tai. Nu iti trebuie nicio pregatire prealabila… ci doar curiozitate si disponibilitate de a lucra cu corpurile! Iar daca esti terapeut, cat de mult ar contribui aceste clase la ceea ce faci deja?

In cazul in care ai participat deja la o clasa de Fundatie Access Consciousness® poti opta pentru Clasa de 3 zile Procese de Corp.

Lasa corpurile sa stie ce dar sunt si ele vor fi un dar pentru tine! – Gary Douglas, Fondatorul Access Consciousness. 

Vizioneaza video AICI (subtitrare in limba romana: Setari – alege romana)!

Ce facem de fapt la o clasa de Procese de Corp de 3,5 ore sau 6 ore?

 • Primești și dăruiești procesul anunțat pentru clasă și astfel îl percepi energetic în cele doua moduri (primit/dăruit), putând, după clasă, să-l rulezi pe tine, membrii familiei, prieteni, etc.

 • Primești un PDF cu respectivul Proces

 • Practici, te distrezi și înveți să comunici cu corpurile

Clasele următoare

Vezi toate clasele

Facilitez Clase de Procese de Corp 3,5h sau 6h, în București și în țară oriunde este cerere și se formează o grupă (minim 6). Aștept cu drag să mă contactezi! Vin cu mare plăcere și în orașul tău!

ATENȚIE – PREȚURILE sunt stabilite în funcție de țara de rezidență a participanților ! ROMÂNIA ARE REDUCERE DE 35%.

Calendar Clase & Workshopuri organizate de Lavinia Ulmeanu – Access Consciousness® Bars Facilitator, Access Facelift™ Facilitator și Body Process Facilitator  AICI!

Să înceapă petrecerea! Te aștept cu drag!

Vii?

Rezervă un loc la următorul curs