Povestea a 2-a: ”Cand mi-a fost cel mai frica…

Abonare Newsletter

Ti-a placut acest articol? Daca da, alatura-te abonatilor care primesc saptamanal informatii si experiente de viata care te vor ajuta si pe tine.

Aboneaza-te la Newsletter

Downloadeaza acum ghidul

Manifestarea dorintelor  

GRATUIT

Invitatia a fost facuta, acum alegerea iti apartine! Oricand esti bine venit!

ALEGE O CLASA SAU O SEDINTA INDIVIDUALA

Cand mi-a fost cel mai frica… am avut curaj sa cer…

Da, pare un paradox, dar asa a fost.

Iti spun si tie asta, draga prietene, dar mi-o spun din nou si mie, desi acum, cand iti scriu aceste randuri sunt un alt om. M-am regasit pe mine… E multa lumina in viata mea.

Cand mi-a fost cel mai frica, am avut curaj sa cer. Sa cer un drept pe care il avem cu totii. Ni se da la nastere, atunci cand venim in aceasta lume: dreptul de a fi sanatosi, frumosi, buni, increzatori, apreciati, iubiti, bogati material si spiritual. Intr-un cuvant: bunastare. Dreptul Divin la bunastare.

In singuratatea mea, zbatandu-ma intre sentimente contrare, plangandu-mi de mila și urandu-ma pentru tot ce nu facusem la timp, strigatul sufletului meu a fost auzit in Univers. Si am primit… Am primit exact ce aveam nevoie: un mentor, un indrumator, un ghid… Spune-i cum vrei. Un OM care sa faca curatenie in mintea mea, in emotiile mele, in corpul meu. Sa ma scoata la lumina si sa-mi arate calea. Un OM care, cu intelegere, sa ma invete sa ma iubesc si sa iubesc (ceea ce uitasem intre timp), sa ma iert si sa iert, sa imi vindec ranile ascunse de prea mult timp. Un OM care, cu dragoste, sa ma ajute sa ma curat de tot molozul pe care-l adunasem in drumul prin viata.

Marcela Mantz este Armonie in suflet. Da, ea aduce armonia in suflet. Lumina sufletului ei plin de iubire a patruns noaptea in care mintea mea alunecase fara sa-mi dau seama.

Am cunoscut-o pe internet. A raspuns imediat mail-ului meu si chiar mi-a indicat ce sa fac ca sa ma linistesc  pana cand ne vom intalni. De fapt, eram abonata la blogul ei (Armonie in suflet) de aproape un an. Ii citeam postarile, insa fara sa inteleg mare lucru atunci. Citeam asa, ca si cultura generala. Atat. Nu vedeam dincolo de cuvinte.

Pentru prima data in viata mea, exceptand situatiile in care avusesem urgente medicale, nu m-am gandit la bani. Nu m-am gandit nici dacă am, nici de unde fac rost. Pur si simplu am vrut… Am vrut sa-mi vindec sufletul. Nu mai suportam durerea, nu mai concepeam sa traiesc nicio zi in acea stare de agonie, in acea zbatere continua.

Stii cum e cand un necunoscut, fara sa stie cine esti si fara sa te intrebe ceva, iti raspunde in noapte, pentru ca-ti aude strigatul si-ti intelege durerea, si-ti mai spune si ce sa faci, asa, de urgenta? Doar iti spune…

E minunat, simti ca te-a auzit Dumnezeu. Si pentru asta, ca de altfel, pentru multe alte lucruri minunate, nu stiu daca am sa-i pot multumi vreodata indeajuns. Stiu doar ca ii doresc sa-si indeplineasca menirea…

In acea noapte, citind mail-ul primit de la ea, mi-am sters lacrimile cu al caror gust ma obisnuisem atat de mult. Am simtit cum vechea Eu murea incet, putin cate putin, pentru a face loc unei alte Eu, care sa renasca. Si am facut asta si a doua zi… Din cenusa mea, in licarirea firava a luminii primite incepeam sa renasc. Singura, exact ca atunci cand am venit pe lume.

Pentru ca, Prieten drag:

…Si daca singur rana nu-ti legai,

Cu mana ta n-ai unge rani straine.

N-ai jindui dupa franturi de Rai

De n-ai purta un ciob de Iad in tine.

 

Ca nu te-nalti din praf daca nu cazi

Cu fruntea-n jos, in pulberea amara.

Si daca-nvii in cantecul de azi

E ca mureai in lacrima de-aseara.” 

Radu Gyr

                                                                                                                                                                                                                  Multumesc, Lavinia.                                                                                                          

P.S. Tu ti-ai gasit mentorul? Ce oameni ti-au influentat viata? Te invit sa scrii la comentarii. In modul asta, impreuna putem ajuta oamenii sa caute, sa vada si sa gaseasca. Distribuie articolul si prietenilor tai. Un like la pagina de Facebook,  AICI.